Monday, August 25, 2008

Créme renversée à la noix de coco


150 g sucre
125 g de noix de coco
3 œufs
½ l de lait
½ sachet de sucre vanillé


Caramélisez le fond d’un moule et laisser durcir.
Préchauffez le four à 190°C (ther. 5)
Faites un sirop avec la noix de coco, la moitié du sucre et un petit verre d’eau.
Battez les œufs avec le reste du sucre.
Versez le lait préalablement bouilli avec le sucre vanillé, ceci sans cesser de battre. Incorporez le sirop de coco. Versez dans le moule caramélisé.
Mettez au four au bain-marie. Votre crème est cuite à point lorsque le centre est ferme. (environ 25-30 min).

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¾ cup sugar
1 cup coconut (in powder)
3 eggs
2 cups milk
½ vanilla sugar

Caramelize the bottom of a mould.
Preheat oven to 374 °.
Mix coconut + half of sugar + a little glass of water.
Mix eggs + rest of sugar.
Pour out milk (boiled with vanilla sugar) on eggs and sugar., without stopping beating.
Then, mix with coconut sirup.
Overturn into the mould and bake double boiler until the center of the cream is firm (about 30 min.)
I wait until it’s glazed.

Sorry for the translation. I hope that the words are right for you to understand. If any question, ask me or Brooke who knows french.


Hope you'll enjoy the recipe!

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